sâmbătă, 19 septembrie 2015

REVIEW: Crema de maini Dove Purely Pampering

Buna din nou! Iată ca revin cu un nou review, despre un produs ce nu ar trebui să vă lipsească din trusa de îngrijire: crema de mâini. Și ca să fiu mai exactă, astăzi vom vorbi despre crema de mâini Dove Purely Pampering.
Această cremă este perfectă pentru toată lumea. Miroase foarte frumos, a vanilie. P. Şi dacă tot am pomenit de vanilie, trebuie să vă spun că ea conţine vanilie şi unt de shea. Este foarte hidratantă, perfectă pentru sezonul rece, atunci când mâinile noastre au nevoie de hidratare. O puteţi achiziţiona din Carrefour, la preţul de 14 lei. Cred că o găsiţi în orice hypermarket, nu doar în Carrefour. Crema are un orificiu prin care puteţi doza exact cantitatea dorită, fără a risipi din produs. Un tub vă ajunge pentru aproximativ trei luni, adică perfectă pentru iarnă.
Ingredientele sunt: Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, Cyclopentasiloxane, Petrolatum, Butyrospermum, Parkii Butter, Potassium Lactate, Sodium PCA, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Isomerized Linoleic Acid Urea, Collagen Amino Acids, Lactic Acid, Glyceryl Stearate, Stearamide AMP, Triethanolamine, Cetyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Disodium EDTA, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Coumarin, Hydroxyisothexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, CI 77891.
Să facem un scurt rezumat a ceea ce am scris mai sus:
Nume: Crema de maini Dove Purely Pampering
Unde o gasiţi: Carrefour sau orice alt hypermarket
Cantitate: 75 ml
Preţ: 14 lei
Nota: 10
Clar o voi recumpăra daca o voi găsi. Eu o recomand tuturor persoanelor care vor o cremă hidratantă şi cu un parfum uşor, de vanilie.
                                               Pupicei!
                                                           
               
             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu